Layla Abdó

Layla Abdó

Psicoterapeuta Individual, familiar y de parejas. Clínica EMDR. Presencial y online

Contacta con Layla
Layla Abdó
Layla Abdó

Sin valoraciones

Sóc la Layla Abdó i m’agradarà ajudar-te i acompanyar-te en el teu camí per sentir-te millor. Tinc experiència en el treball amb persones que han patit situacions traumàtiques i amb problemàtiques en les relacions personals, familiars o laborals. Però també podré ajudar-te si el que necessites és orientació o una simple consulta.

Des de sempre, la meva principal motivació ha estat poder ajudar la gent a trobar els recursos i les eines pel seu benestar. Sóc propera i intento que les persones se sentin còmodes i en confiança. No m’agrada que la gent perdi el temps i entenc que el treball psicològic és un gran esforç per moltes persones, així que procuro que la feina estigui orientada a la resolució de la problemàtica en el mínim temps possible.

Sóc Llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull (2000), Màster en Teràpia Familiar Sistèmica per l’Hospital de Sant Pau i la UAB i Clínica d’EMDR per l’Associacio Espanyola d’EMDR. Sóc Psicòloga General Sanitària inscrita en el Departament de Salut de Catalunya i Especialista en Psicoteràpia reconeguda per la EFPA (European Federations of Psychologists Associations

Consultas

Dirección principal

Carrer de Tavern, 37, 08006 Barcelona


Atiende a

Adolescentes (11-19), Adultos

Experiencia

Especialidades

Ansiedad
Codependencia
Divorcio
Conflictos familiares
Infertilidad
Infidelidad
Matrimonios y prematrimonios
Paternidad
Embarazo, prenatal y posparto
Autoestima

Terapias

EMDR
Terapia Emocional
Terapia Familiar y de Pareja
Sistemas Familiares
Psicología Positiva
Terapia Relacional

Idiomas

Castellano (Español), Catalán

Opiniones