Raquel Rosado

Raquel Rosado

Psicòloga y psicoterapeuta

Contacta con Raquel
Raquel Rosado
Raquel Rosado

Sin valoraciones

Especialista en teràpia breu i estratègica, formació en teràpia sistèmica familiar. Compto amb trajectòria en tractament terapèutic tant a infants com adults des de una visió pràctica i integrativa de la persona i el seu entorn.

La nostra finalitat és fer arribar-vos la possibilitat de tenir un espai personal on poder compartir, treballar i desenvolupar tot allò que us preocupa. Una de les bases fonamentals del nostre projecte és poder ser accessibles per a tota la població, essent compromeses amb l’entorn social i oferint serveis adaptats a cada situació. Els nostres serveis estan enfocats tant a infants com adolescents i adults, proporcionant la possibilitat d’atenció individual, grupal, familiar i de parelles. Treballem integralment, tenint en compte tots els contextos i situacions que envolten la persona.

Experiència en tractament de problemàtiques de salut mental (depressió, ansietat i transtorns de caire psiquiàtric). Treballo per una rehabilitació bio-psico-social a travès de l’acceptació, autoconfiança i creixement personal.

Consultas

Dirección principal

Carrer de Barcelona, 95, 08401 Granollers, Barcelona


Atiende a

Infancia (0-10), Adolescentes (11-19), Adultos, Tercera edad (65+)

Experiencia

Especialidades

Adicciones
Alcoholismo
Ansiedad
Depresión
Divorcio
Conflictos familiares
Autoestima
Autolesión
Abuso sexual
Abuso de sustancias

Terapias

Terapia Emocional
Terapia Familiar y de Pareja
Sistemas Familiares
Terapia Breve

Idiomas

Castellano (Español), Inglés, Catalán

Opiniones