¡Ups!

Se ha producido un error inesperado. Por favor, inténtalo otra vez o contacta con nosotros.

Albert Grèbol Díaz

Albert Grèbol Díaz

Psicologo Psicoterapeuta. Experto Especialista en Psicoterapia

Nº colegiado: 13300

Contacta con Albert
Albert Grèbol Díaz
Albert Grèbol Díaz

Llicenciat en Psicologia a la Universitat de Barcelona amb Premi Extraordinari (primer de la promoció) Col·legiat al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya número 13.300. Màster en Psicoteràpia Psicoanalítica (ACPP-Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica) Màster de Perfeccionament en Psicoteràpia Psicoanalítica (ACPP-Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica) Postgrau en Anàlisi i Conducció de Grups (Universitat de Barcelona) Practionner PNL a l'Institut Gestalt de Barcelona Certificat Europeu EuroPsy com a Expert Especialista en Psicoteràpia. Membre del GPB-Grup Psicoanalític de Barcelona Membre de ple dret de la Associació Catalana de Psicoterapia Psicoanalítica Membre acreditat com a psicoterapeuta per la FEAP (Federació Espanyola d'Associacions de Psicoterapeutes). Membre de l'ACPP, de la AEPP i l'EFPP

Trastorns en l'alimentació. Disminuir l’ansietat, l'angoixa. Poder-se enfrontar a pors, fòbies, dols o pèrdues. Conèixer-se i tractar-se millor, i per tant, tractar als altres també millor. Potenciar els recursos personals. Disminuir i manegar els símptomes que fan patir. Augmentar la capacitat reflexiva per prendre decisions.

EXPERIÈNCIA: Amb més de 20 anys d’experiència treballant com a psicoterapeuta a Vic i a Barcelona. DISCRECIÓ: La discreció i la confidencialitat són indispensables per establir una relació de confiança que permeti entrar, investigar i conèixer el psiquisme del pacient per tal de poder-lo i poder-se sentir ajudat. CONFIDENCIALITAT: La confidencialitat i privacitat de tot allò que es parla en les sessions és imprescindible i èticament necessària per al bon fi del qualsevol tractament de psicoteràpia. QUALITAT: Avalada per les acreditacions d'institucions i que requereixen demostrar la formació teòrica, la pràctica i la personal. D'entre elles destacar l'acreditació EuroPsy, que exigeix: - Unes determinades hores de formació teòrica - Unes determinades hores de pràctica clínica supervisada - I el tractament personal d’ una durada determinada mínima Superar amb escreix aquests requeriments dona una garantia a la persona que busca una ajuda, sense tenir mes referències que les que apareixen en les webs. És d'aquesta manera que es pot garantir la qualitat de la psicoteràpia, terme que no estar regulat en el nostre país i per tant, s'usa indiscriminadament.

Consultas

Dirección principal

Carrer del Trinquet, 5, 08500 Vic, Barcelona

Experiencia

Especialidades

Gestión de la ira
Ansiedad
Problemas de comportamiento
Personalidad borderline
Depresión
Problemas emocionales
Estrés
Ideaciones suicidas
Trastornos del estado de ánimo
Trastornos de la personalidad

Terapias

Terapia Psicoanalítica
Terapia Psicodinámica

Titulaciones

  • Psicologia

    Licenciado Universitat de Barcelona, España

  • Psicoterapia Psicoanalitica

    Máster Associació Catalana Psicoteràpia Psicoanalítica, España

  • Perfeccionament Psicoteràpia Psicoanalítica

    Máster Associació Catalana Psicoteràpia Psicoanlítica, España

  • Anàlisi i Conducció de Grups

    Postgrado Universitat de Barcelona, España

  • Practionner PNL

    Curso Formativo Institut Gestalt de Barcelona, España

Idiomas

Castellano (Español), Catalán

Opiniones